Welkom

Welkom op de site van VV Vlodrop

Hier vind u alle informatie, programma en uitslagen van de teams, informatie en inschrijvingen van de jeugdtoernooien, het laatste nieuws, algemene informatie, foto's en niet te vergeten het gastenboek.

VV Vlodrop heeft momenteel 210 leden. 6 jeugdteams, 3 Seniorenelftallen en 1 Veteranenteam.

Plus Cartigny in Poserholt bestaat dit jaar 20 jaar. Vanaf 14 oktober t/m 21 december kan men hier sparen om de clubkas op te hogen. Plus Cartigny stelt voor de aangemelde verenigingen een bedrag beschikbaar van euro 10000,—welk verdeeld gaat worden.

 
Vanaf 14 oktober krijgen alle klanten bij elke besteding van 10 euro een sponsorvoucher met daarop een unieke streepjescode. Deze sponsorvoucher ter waarde van 1 punt, is eenmalig te doneren aan een vereniging naar keuze. Hiervoor is een speciale scanzuil geplaatst in de winkel, waar mensen hun vouchers kunnen doneren. Door middel van een touchscreen kan de vereniging worden gekozen. Aan het eind van de actie worden alle punten geteld en wordt 10000 euro naar rato verdeeld onder de verenigingen.
 
Dus doet u in de periode boodschappen bij PLUS Cartigny in Posterholt doneer dan svp de vouchers aan VV Vlodrop? Wij danken u alvast voor uw steun!